Tapasztalat | Minőség | GaranciaSZÍNVÁLASZTÉK:

antik  antracit

avar  esőerdő 

ezüstszürke  firenze

kávébarna  kék

naplemente  őszi levél

smaragdzöld  szürkület

tölgy  toszkana

vörös  vörösbarna

zöld


Az új-zélandi Gerard® pillekönnyű tetőcsalád ideális, esztétikus és hosszú életű megoldást nyújt tetőfedési problémáira, 15o-90o hajlásszögig. 

7 kg/m²-es súlyából adódóan kiválóan használható régi, leromlott állapotú tetők újrafedésére anélkül, hogy a tartószerkezet költséges cseréjére vagy megerősítésére lenne szükség. 

 A gyártó cég által vállalt 50 év garancia biztosíték a kitűnő minőségre. KLASSZIKUS
Ahogy a név is utal rá, ez a tetőcserép a maradandó tökéletességet jelképezi. A letisztult, hagyományos mesterségbeli tudást tükrözi, amely kiállta az idő próbáját. A széles színskála lehetővé teszi az épület egyedi színvilágának megteremtését is. HÓDFARKÚ
A generációkon átívelő tartós és kiváló örökségtől indíttatva, a XXI. század építészei újra felfedezik a régmúlt idők hagyományos értékeit. A múlt nagynevű építészeinek történelmi hagyatéka, az általuk létrehozott épületek és tetőik stílusa mindmáig ösztönzőleg hat a ma építészeire. Egyesítve a múlt hagyományait a mai korszerű építészeti elvárásokkal, e különleges kialakítású forma tökéletesen megfelel a XXI. század igényeinek is.FAZSINDELY
A XVII-XVIII. században Amerikába érkező európai telepesek magukkal vitték a hagyományos angol, holland, francia és német tetőstílusokat, majd ezeket a bőségesen rendelkezésre álló, fából élesztették újjá. Leggyakrabban cédrusból készítettek fejszével hasított fazsindelyt. A fazsindellyel fedett tetők természetes és esztétikus megjelenését teremti újra a Gerard Fazsindely tetőcserép, egyesítve mindezt az egyszerű kivitelezéssel.ZSINDELY
A XX. sz. elején a zsindely volt a legelterjedtebb tetőfedő anyag. Az egymást átfedő zsindelyek eredetileg cédrusfából, vagy égetett anyagból készített kisméretű elemek voltak. A Gerard Zsindely tetőcserép újjáteremti a háromdimenziós zsindelyt a XXI. századi anyagokat, technológiát és a különböző színű kőzúzalék-keverékeket felhasználva.
 

MILANO
A Gerard Milano tetőcserép egy olyan forma, mely a régi mediterrán tetők időtlen érzését kelti. Az építészek és a kivitelezők nagy élvezettel dolgoznak a Milano tetőcserép lágy hullámaival, kihasználva a roppant erős mintázat sokoldalúságának előnyeit a különböző tetőtípusok széles skáláján. 

Ami a Gerard mellett szól:

  • garantáltan hosszú élettartam: A cink-aluminium bevonatú acéllemez kivételesen hosszú ideig ellenáll a korróziónak ellentétben a pusztán horgannyal galvanizált acél-lemezekkel.
  • szél- és viharálló: A Gerard tetőcserepeket egyedi módon vízszintesen, vagyis a tetőcserepek orra felől rögzítik. Minden tetőcserép szorosan kapaszkodik egymásba és a tetőcserép orra felől megmozdíthatatlanul rögzítésre kerül. Ez a rögzítési mód megakadályozza a beázást, valamint garantálja, hogy a tetőcserepek még szélsőségesen erős szélviharok esetén se mozduljanak ki a helyükről.
  • pillekönnyű és földrengésálló: A kerámia- és betoncserepek egységnyi felületen akár 7-szer nehezebbek is lehetnek, mint az egységnyi felületű, pillekönnyű Gerard tető. Földrengések során a pillekönnyű és szorosan egymásba kapaszkodó tetőcserepek, valamint az egyedülálló rögzítési mód megnöveli a tető szilárdságát.
  • hó- és jégverés ellenállás: A Gerard tetőcsalád szélsőséges, téli időjárási viszonyok között is kiválóan viseli a hóterhet. Sem a hó, sem a fagy, de még a jég sem képes lekoptatni a felületi kőbevonatot. Az elemek felületén lévő kőzúzalék megtartja a havat a tetőcserepeken, amíg a hó természetes és biztonságos módon, lassan le nem olvad a tetőről. Jégverés esetén a Gerard tetőcserepeken még a 3 cm-es jégdarabok sem képesek sérülést okozni.
  • tűzállóság: Tűz esetén az éghetetlen acél alaplemez és a felületi bevonat megakadályozza a láng szétterjedését. A Gerard tetők pillekönnyű természetüknél fogva számottevően csökkentik a tetők beomlásának veszélyét.
  • zajcsökkentés: A Gerard tetőcserép felületén lévő kőzúzalék, valamint a tetőcserepek szoros egymásba illeszkedése minimalizálja az eső okozta zajt, vagyis a tetőn nem kopog az eső.
  • ivóvízminőség: A Gerard tetőről összegyűjtött esővíz a vizsgálatok szerint megfelel az ENSZ ivóvízre vonatkozó minőségi előírásainak. Azonban az esővíz összegyűjtését csak 2-3 alapos eső után javasolt megkezdeni.
  • környezetbarát: A Gerard termékek tartósak, hosszú élettartammal rendelkeznek és újrahasznosíthatók, ezért lehetővé teszik, hogy adott időegység alatt kevesebb nyersanyagot használjunk fel új termékek előállítására, csökkentve ezzel az előállítás során fellépő környezetterhelést is.
  • garancia: A szakszerűen felhelyezett tetőcserepekre 50 év időjárás-állósági és korrózió-állósági garancia biztosított.